Om Midroc och sponsring

Midroc sponsrar i år multisportlaget FJS och skidåkarparet Anna Haag och Emil Jönsson. För oss är det viktigt med energi, passion, glädje och framförallt lagarbete. Utifrån det faller det sig naturligt att stötta både FJS och Anna och Emil, båda lagen är inspirerande för vår strävan mot att skapa vinnande team och bli ”bäst i klassen”. Vi ser helt enkelt fram emot att få vara en del i båda dessa spännande satsningar!

Christer Wikström, en av Midroc Europes tre koncernledare, om bakgrunden till
samarbetet med FJS:
– Vi har valt att sponsra FJS för att laget personifierar mycket av vår egen Midroc-filosofi. Som att lagarbete är vägen till framgång och att man tillsammans hela tiden måste träna alla discipliner som laget ska klara av. Killarna och tjejerna i FJS har olika styrkor och de ska utnyttjas på bästa sätt under de 60-100 mil som ska avverkas under en tävling. Det finns många likheter med hur vi på Midroc ser på projektarbete och hur man skapar vinnande team, som kan skapa bra förberedelser, bra genomförande och ett bra avslut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Midroc – Mer än du tror

Midroc Europe bedriver i huvudsak verksamhet inom fyra områden; fastighet, bygg, industri och miljö. Inom dessa huvudområden sköter vi genom våra 13 dotterbolag allt ifrån planering, projektering och utredning, till installation, service och underhåll. Midroc verkar främst inom business-to-business, där vi självklart vill vara förstahandsvalet. Vi arbetar därför utifrån en mycket långsiktig ledningsfilosofi vilken bygger på att uppmuntra medarbetarnas drivkrafter att skapa och utveckla teknikmetoder, projekt och affärer.

Läs mer om Midroc och vår verksamhet på www.midroc.se