VM: sista timmarna

Sista timmarna av tävlingen för FJS Boosted by Midroc. Tidigare valde de att avstå en stunds sömn och gick därmed från plats 13 till en 9:e plats, då fyra lag valde att stanna. Under gårdagens cykling tog FJS Boosted by Midroc också in på ett annat lag och gick förbi, då på en 7:e placering. Under den sista långa vandringen hade tyvärr laget svårt att hitta en av kontrollerna och tappade den placeringen igen. När de nu på morgonen kom in till växling igen skilde det bara 15 minuter mellan lagen. Endast två korta sträckor till mål och laget är just nu 8:a.

Taggar: , , ,
Publicerad i VM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Om bloggen

Midroc sponsrar i år multisportlaget FJS. Laget har tränat och tävlat sedan 2000, och bildades av reservofficerare på Arméns Fallskärmsjägarskola i Karlsborg. Multisport, eller Adventure Racing, är en komplex idrott med många avgörande faktorer för att få till en bra lagprestation i extrema förhållanden. Vi på Midroc ser fram emot att få vara en del i denna spännande satsning!

Här i bloggen rapporterar laget inför, under och efter sommarens tävlingar.

Mer om FJS Boosted by Midroc på www.fjs.se

Senaste kommentarer
Kategorier